Thursday, March 15, 2007

Trumpai apie naujas galimybes.
Visas blog'e patalpintas nuotraukas galima matyti viename foto albume. Jį galima rasti adresu: http://picasaweb.google.com (reikia prisijungti).
Čia galima sukurti ir visai naują albumą, į kurį sudėtos nuotraukos nėra vaizduojamos blog'e. Šiuo metu galima patalpinti nuotraukų iki 1GB. Įvykdžius papildomas sąlygas galima gauti ir daugiau vietos.
Šį albumą galima laikyti privatų (t.y., reikia prisijungti norint peržiūrėti ar pridėti nuotraukas) arba galima leisti nuotraukas peržiūrėti visiems norintiems lankytojams. Albumas turi vartotojo sąsają, kuri leidžia atlikti dar visokių papildomų veiksmų su nuotraukomis.

Pagal blogger.com informaciją

5 comments:

Mildaite said...

:) nieko nezinau, teks dar karta paaiskinti ir parodyti kaip ir kas ten su tom nuotraukom ir galimybem :)

Pelene said...

:) first of all we need to have photos?:)

ichigikuko, can you borrow to me one of your photos? that one with a ladybird and a keyboard would be very nice illustration of my last post..

Meras said...

Pradziai, taip, reiktu tureti kiek nors nuotrauku :) ir viskas labai paprasta...

ichigiku said...

tiek to, pelene, imk ta mano foto... panasu, kad as pati taip ir neikelsiu niekada.. savaite jau visai baigia issekti, o as taip ir nieko neikeliau, nezinau, ar pavyks ryt.. prasau man atleisti - bet gal komentarai viskas isperks?;) bukit gailestingi!!!

Meras said...

Na komentarai, aisku, labai gerai...:)