Thursday, October 25, 2007

Kaip pasipuošite per Halloween'o vakarėlį?


Iki Halloween'o vakaro lieka praktiškai tik savaitė laiko. Ar jau sugalvojote kaip pasipuošite? :) Jei esate tarp tų, kurie dar negalvojo apie tai arba jau galvojo, bet nesugalvojo, tam atvejui yra toks tinklapis CostumZee.
Trumpai sakant šios svetainės tikslas padėti sugalvoti kaip pasipuošti. Galima rasti tūkstančius įvairiausių kostiumų idėjų suorganizuotų pagal taip vadinamus tagg'us. Kostiumų idėjos susijusios ne vien su Halloween'o vakarėliu, bet ir su kitomis šventėmis. Tinklalapio lankytojai gali įvertinti pateiktas kosiutmų idėjas, pateikti savo aprėdo variantą ir pan.:)
Tai kaip ir socialinis tinklas, tų kurie dėvi įvairiausius kostiumus. Kaip jau minėta, yra galimybės išsakyti savo komentarus apie vieną ar kitą kostiumą, prisidėti prie savo profilio labiausiai patikusios ar net įkelti savo kostiumo nuotraukas ir dar daug kitų galimybių...
tai ar išsirinkote ką nors? :)

5 comments:

ichigiku said...

o tu pats? Kur zadi svesti Helloween'a (net nezinau kaip sita pavadinima uzrasyti..)
nezinau, kaip jums bet ta diena i mano svenciu sarasus neirasyta..

Pelene said...

o kas ir kur rengia vakareli?

Meras said...

As is tu, kurie dar nieko negalvojo apie ta vakara :)

Pelene said...

tas vakaras jau atejo.. viename is kanalu, rodanciu filmukusencia vaikams sn praktiskai visi filmukai susije su helloween'u.. Nzn ar ispanai dar kaip nors svencia sia diena..

Meras said...

Ir laikrasciuose pilna naujienu apie tai, kaip kino zvaigzdes ruosiasi siam vakarui :)