Sunday, October 07, 2007

Vienas telefonas dvi Sim kortelės


Visai neblogai būtų jei vienas telefonas galėtų dirbti iš kart su dviem Sim kortelėm. Tikrai neretas reiškinys, kai reikia nešiotis bent du telefonus, vienas dažniausiai skirtas darbo reikalams, o kitas bendrauti su šeima, giminėmis draugais.
Tikriausiai nereikia daug įrodinėti, kad vienas telefonas galėtų būti kiek patogiau, nors čia, aišku, daug reiškia pripratimas.
Pabandykime pasidomėti, ką galima rasti tokiu klausimu internete. O gi pasirodo, kad tai jau nėra labai didelė naujiena. Pasirodo telefonas „Samsung D880 DuoS sugeba veikti iš kart su dviem kortelėm. Daugiau telefono specifikacijų galima rasti slashphone.com

Kūrėjai tvirtina, jog suteikia vartotojams galimybę vienu telefono aparatu naudotis dviem, to pačio arba skirtingų operatorių, mobiliojo ryšio numeriais. Kiekvienai SIM kortelei galima nustatyti savo nustatymus, pavyzdžiui, parinkti skirtingą skambučio melodiją
Geriausia tai, kad nereikia perkrauti telefono kai norima naudotis kita kortele. Visa tai galima padaryti patogiai pačiu telefonu.

Teleplius.lt ršo ir dar apie vieną su dviem kortelėm sugebantį dirbti telefoną - Fly B700 Duo. Pateikiamos ir šio telefono techninės charakteristikos, tiesa ne visos yra labai jau stulbinančios, pavyzdžiui, budėjimo ir pokalbio laikas. Budėjimo laikas tesiekia 150 val, o pokalbio 1,5 val., tikriausiai galima sakyti, kad nelabai įspūdingai.

Tikriausiai neužilgo ir Lieuvoje bus galima įsigyti tokias galimybes turinčius telefonus..:)

No comments: