Monday, June 01, 2009

Skyfire v1.0 Final

Skyfire beta versija pasirodžiusi pernai ketvirtame metų ketvirtyje, šiemet pasiekė pirmąją galutinę versiją, 1.0. Naršyklė skirta mobiliesiems telefonams. Sakoma, jog naujoje versijoje pagerinta navigacija, išdidinimo galimybės, greitesnis informacijos "užkrovimas", naujas paieškos funkcionalumas.

Naujoje naršyklės versijoje orintuojamasi į tai, kad vartotojas galėtų pasinaudoti dominančiu turiniu kaip galima greičiau. Naršyklės viršuje yra paieškos laukas, juo galima naudotis net kol naršyklė prisijungia prie tinklo, galima įrašyti paieškos frazę ar puslapio adresą. Užkrovus interneto puslapį galima sklandžiai slankioti (angl. scrolling), didinti informaciją.

Skyfire veikia daugiau kaip 70% visame pasaulyje naudojamų išmaniųjų telefonų, remiantis duomenimis iš 2009 m. kovo Gartner ataskaitos. Tai prietaisai, pagaminti HTC, LG, Motorola, Nokia, Palm, Samsung, Sony Ericsson, TMobile prekiniams ženklams.

Skyfire planuoja pristatyti naršyklės versiją skirtą ir BlackBerry platformai, bet kol kas apie tai tikslesnės informacijos nėra.
Skyfire galima atsisiųsti iš get.skyfire.com.

No comments: