Tuesday, November 25, 2008

Nokia 6260 slide

Nepaslaptis, kad dažniausiai mobiliuosius prietaisus naudojame palaikyti ryšiui su savo draugais ir šeima. Atsižvelgdama į tai, Nokia pristato Nokia 6260 slide. Skambutis telefonu yra akivaizdžiausias būdas kaip gali būti naudojamas naujas telefonas susisiekti su žmonėmis, tačiau jį taip pat galima naudoti dalintis nuotraukomis ir vaizdo įrašais, patikrinti draugų socialinio tinklo statusą ar lengviau rasti kelią į restoraną. Sakoma. kad tam "Nokia 6260 turi greitą prieigą prie paieškos sistemų ir naują 360 ° navigacijos klavišą, šie dalykai turėtų prisidėti kuriat patogesnį ir efektyvų naudojimąsi prietaisu.

Nuotraukų ir vaizdo įrašų įkėlimas į interneto svetaines, internetinius dienoraščius ir socialinius tinklus turėtų tapti greitesnis su Nokia 6260. Naujasis prietaisas turi pritaikytą naujausią 3G technologiją, su dideliu greičiu duomenų įkėlimui (HSUPA) ir parsisiuntimui (HSDPA). Taip pat yra vaizdo kamera, muzikos grotuvas ir interneto naršyklė su paprasta, greitai perprantama sąsaja. Įdomu tai, kad prietaisas turi S40 6th vartotojo sąsają. Neprastos ir kitos telefono savybės: 16m spalvų ekranas; 320x480 pixels rezoliucija; 200MB integruota atmintis; lizdas microSD kortelei, palaikomos iki 8GB kortelės.

5Mpix Carl Zeiss kamera su LED blykste turėtų padaryti jau visai pakenčiamos kokybės nuotraukas. Be, foto kameros, muzikos grotuvo ir dalijimąsi palengvinančių ypatybių, Nokia 6260 slide, turi Nokia Maps, taip pat įmontuotas ir GPS imtuvas bei Wi-Fi. Tiesa, prietaiso išvaizda gali kiek priminti kitų šeštosios serijos prietaisų, 6600 slide ar 6210 Navigator išvaizdą, bet tai gal nėra blogiausias dalykas.

Planuojama, jog Nokia 6260 slide prekyboje turėtų pasirodyti 2009 m. pradžioje, planuoajma kaina be mokesčių turėtų būti apie 300 Eur.. Iš pirmo žvilgsnio pirmieji pasakojimai apie telefoną atrodo visai neprasti ir kaina bent jau kol kas neatrodo kosminė, aišku, visados galima norėti mažesnės.

No comments: