Wednesday, November 12, 2008

Trumpai apie Nokia E63

Nokia šiandien pristatė naujausią E serijos atstovą, Nokia E63. Pasak Nokia, įrenginys skirtas žmonėms, kuriems reikia valdyti savo verslą bei asmeninį gyvenimą vienodai gerai.

"Mūsų tyrimų rezultatai rodo, kad žmonės nori prietaiso, kuriuo galėtų tvarkyti tiek darbo, tiek asmeninio gyvenimo reikalus, nesupinant šių dviejų sričių į vieną. Gal būt žmogus pietaudamas norėtų atnaujinti savo socialinį tinklą arba peržiūrėti savo asmeninį el. paštą ir nenorėtų, kad jį tuo metu užgriūtų krūva darbų" - sako Soren Petersen, Nokia.

"Nokia E63 turi galimybę vieno mygtuko paspaudimu perjungti režimą, kuriame matoma darbo el. paštas, susitikimų tvarkaraštis ir panašūs dalykai, į asmeninį, su asmeniniu el. paštu, draugų nuotraukomis ar susikurtomis nuorodomis į lankomus interneto puslapius. Pasak Nokia, naudojant "Nokia E63 galima naudotis internetu, atnaujinti savo statusą socialiniuose tinkluose ir prasmingai dirbti su keliomis pašto paskyromis."

Dar su Nokia E63 galima fotografuoti, filmuoti, klausytis muzikos (yra 3,5 mm. jungtis ausinėms). Duomenų perdavimui galima naudoti microUSB jungtį, Bluetooth ir Wi-Fi.
Įrenginys turi 16M spalvų QVGA ekraną ir iki 110 MB vidinės atminties, kuri gali būti padidinta microSD atminties kortelės pagalba. Panaudota QWERTY tipo klaviatūra. Reminatis spaudos pranešimu, Nokia E63 vartotojai taip pat gaus 1GB vietos duomenims Ovi sistemoje.

Šalia visų aukščiau suminėtų gražių E63 savybių, remiantis gsmarena, yra ir keletas galima sakyti trūkumų. Įrenginyje nėra GPS funkcijos, foto kamera tik 2 MP, taip nėra HSDPA palaikymo. Gal ne visiems tai atrodys kaip trūkumai.
Nokia pranešime sakoma, jog įrenginio kaina turėtų būti apie 200 Eur. plius mokesčiai.

Žemiau E63 paveiksliukas:

No comments: