Thursday, August 13, 2009

Office Mobile Nokia įrenginiuose

Microsoft ir Nokia paskelbė, jog bendradarbiaus kurdami produktyvumo sprendimus mobiliems įrenginiams. Pranešama apie "Microsoft Office Mobile" ir "Microsoft business communications" bendradarbiavimo ir įrenginių valdymo programinę įrangą skirtą Nokia Symbian prietaisams. Šią įrangą bus galima naudoti daugelyje Nokia išmaniųjų telefonų , pradedant nuo verslininkams labiau pritaikytos E serijos.
Microsoft ir Nokia bendradarbiavimas leis pritaikyti Microsoft Office Mobile naudojimą Nokia smartfonų savininkams. Tokiu būdu turėtų būti suteikta galimybė lankstesniam bendradarbiavimui, kas liečia Office dokumentus.

Ateinančiais metais Nokia planuoja pradėti platinti Microsoft Office Communicator Mobile savo išmaniuosiuose telefonuose. Ateityje turėtų padaugėti platinamų Office programų ir su tuo susijusios programinės įrangos, apimančios:
  • Galimybė peržiūrėti, keisti, kurti ir dalintis Office dokumentais su mobiliesiems optimizuotomis versijomis (Microsoft Word, Microsoft PowerPoint Microsoft Excel, Microsoft OneNote);
  • Momentinių pranešimų ir bendradarbiavimo galimybės su Microsoft Office Communicator Mobile;
  • Mobilioji prieiga prie intraneto, Microsoft SharePoint Server naudojimas;
Bei dar kitos galimybės.

No comments: