Tuesday, March 24, 2009

Nokia N-Gage žaidimų naujienos

Reuters Nokia atstovas pasakoja, kad padidėjo žaidimų pardavimai per N-Gage platformą. Gerai žinomas mobiliųjų telefonų gamintojas, Nokia, pradėjo iš anksto įdiegti į naujus vidutinės bei aukštesnės klasės telefonų modelius galimybę naudotis šia paslaugą.

Nokia neatskleidė konkrečių skaičių vartotojų, kurie naudojasi N-Gage žaidimų paslauga. Atstovo teigimu, beveik 1 milijonas žaidėjų sukūrė asmeninius profilius N-Gage bendruomenės puslapiuose. Spalio pabaigoje Nokia sakė, jog yra sukurta 400000 asmeniniai profiliai. Vartotojai iš pradžių turėjo atsisiųsti paslaugą patys, tačiau po metų pradėta pardavinėti daug naujų telefonų modelių, turinčių iš anksto įdiegta žaidimų paslaugą.

Nokia siekia ilgainiui parduoti visą skaitmeninio pobūdžio turinį per savo naująją interneto parduotuvę OVI. Bent jau kol kas siekiama laikyti ir atskirą N-Gage žaidimų paslaugą, rašoma Reuters interviu su Nokia atstovu.

Iš žaidimų fronto, pasirodė naujienų, jog gerai žinomas gatvių lenktynių žaidimų kūrėjas EA pristato Need For Speed: Undercover N-Gage platformai. Tai naujausias šio žanro EA kūrinys.

No comments: