Friday, March 20, 2009

Samsung video parduotuvė mobiliesiems telefonams

Ir Samsung turės savo video parduotuvę. Samsung Mobile šiandien "atidarė" Samsung Movies, parduotuvę specialiai sukurtą Samsung mobiliųjų telefonų naudotojams. Parduotuvė veikianti Acetrax pagrindu, leis vartotojams parsisiųsti ir žiūrėti savo mėgstamus filmus ir TV laidas į suderinamus mobiliuosius telefonus, nešiojamuosius kompiuterius ar PC. 500 tikriausiai gerai žinomų įrašų, pavyzdžiui, The Dark Knight, RocknRolla ir Ironman, TV serialai, įskaitant Gossip Girl, E.R. ir Draugai, galima atsisiųsti ir peržiūrėti "Samsung" telefonuose, galinčiuose rodyti video, pvz., naujasis Samsung Tocco Ultra Edition.

Ši paslauga, gali būti prieinama adresu www.samsungmovies.com, pradžioje bus aktyvi UK ir Vokietijoje vėliau 2009 metais ir kitose pagrindinėse Europos rinkose.

Acetrax yra skaitmeninių filmų, tikriausiai galima sakyti, pardavėjas, turintis susitarimus su pagrindinėmis kino studijomis, taip pat ir nepriklausomomis įrašų kompanijomis. Acetrax platforma leidžia Europos įmonėms teikti savo asmeninę filmų parsisiuntimo paslaugą į kompiuterius, mobiliuosius prietaisus ar į televizorius turinčius IP adresą.

Nauja paslauga pradžioje paiūlys daugiau nei 500 pavadinimų iš gerai žinomų studijų, tokių kaip Warner Bros, Paramount, Universal ir kt. Vėliau planuojama pridėti dar daugiau įrašų bei dar labiau praplėsti parduotuvės galimybes. Samsung Movies įrašo nuoma 24 valandoms kainuos apie £ 2,49, o už įsigijimą reikės mokėti apie £ 4,99.

No comments: