Wednesday, July 29, 2009

Samsung Application internetinė parduotuvė

Samsung paskleidė žinią, jog liepos 30 dieną planuoja atidaryti savo internetinę parduotuvę "Samsung Application Store" (http://seller.samsungapps.com). Sakoma, jog tai bus tarsi tiltas sujungiantis programinės įrangos ir turinio kūrėjus su galutiniu vartotoju.

Visi programinės įrangos, turinio kūrėjai, kurie nori reklamuoti ar parduoti įvairius taikymus ar turinį Symbian arba Windows Mobile operacinės sistemos naudotojams, gali registruotis aukščiau minėtoje Samsung interneto parduotuvėje tik už vieną JAV dolerį. Ši sistema jau veikė Anglijoje beta versijoje nuo šių metų sausio mėnesio. Pasak Samsung atstovo, šiuo žingsniu siekiama abipusiškai naudingo verslo modelio galutiniams vartotojams, operatoriams ir šios pramonės atstovams.

Sakoma, jog užsiregistravus ir prisijungus prie parduotuvės bus galima matyti detalią pardavimų, populiarumo statistiką. Trečiame metų ketvirtyje Samsung planuoja išplėsti parduotuvės veiklą Europoje.

Visai įdomu, kaip pavyks išplėtoti šią sistemą, registracijos mokestis neatrodo labai didelis, gal ir pritrauks besiregistruojančių.

No comments: