Monday, July 20, 2009

Nokia C series?

Tikriausiai visiems žinoma, jog Nokia turi tokias telefonų serijas kaip E - verslo klasės, N - pramogų. Internete pasirodė pranešimų, kad galima sulaukti ir C serijos telefonų.

Natūraliai kyla klausimas, kam bus skirti šios serijos įrenginiai? Galima bandyti spėti, kad C angliškai reiškia Computer? Consumer? Community? Camera?. Tačiau turint galvoje, kad E ir N serijų pavadinimai netiesiogiai siejasi su žodžiais verslas ir pramogos gal būt ir C serijos nereikėtų sieti tiesiogiai su pvz., computer, consumer ir pan.?
E-Series galima šifruoti kaip businEss, N-series - kaip eNtertainment. Tai C serija gal siejasi su aCcess (prieiga), aCcent (mados pasaulio telefonas)?

Gal turite kokių minčių su kuo labiausiai galėtų sietis C serijos telefonai?

1 comment:

Anonymous said...

Rinkoje turime Nseries, Eseries, Xseries. Manau, Cseries reiketu asocijuoti su paskutiniaja sio gamintojo serija, t.y. Xseries. Kitaip sakant, asocijuoti su pramogomis - X serijos irenginiai skirti 'grynai' muzikai (galinga baterija, saunios ausines, puikus garsas), uztat vidutiniskos kameros. Vis delto manau, kad si karta Nokia nutrauks tradicija telefonus vadinti pagal kitas irenginiu sritis, t.y. pagaliau vadins pirmaja raide. Kaip sako intuicija, tai bus fotografijai skirti telefonai. Nokia Cseries, (Camera phones). Gal jie filmuos HD kokybe?!